CMS - Administrationssystem

CMS, som betyder Content Management System eller "administrationssystem" er et udtryk for, at indholdet på din hjemmeside er opdaterbar og administrerbar til mindste detalje.

Når du køber en hjemmeside hos Simpel Side får du altid et CMS - administrationsområde med, så du har fuld kontrol over indholdet på din side.

"Indhold" dækker hos Simpel Side både over tekst og billeder. Billeder er en meget central del af en hjemmeside, og det er derfor nødvendigt, at brugeren kan benytte præcis de billeder, som ønskes. Du kan principielt have lige så mange billeder, du ønsker på en side, og du har fuld adgang til at lægge nye billeder ind som det passer dig.

Udover link til forsiden og sitemap, får du som udgangspunkt 3 hovedmenuer med, når du bestiller en hjemmeside. Disse hovedmenuer kan hver især principielt have et uendeligt antal undermenuer, og disse menuer kan ligeledes redigeres fuldt ud, ligesom rækkefølgen kan ombyttes efter behov.

Endvidere får du, via administrationsområdet, adgang til en statistik-side, hvor du kan se, hvor mange besøgende du har haft på din hjemmeside. Således kan du også holde øje med, om eventuelle ændringer får den ønskede effekt.

Ved bestilling af en hjemmeside hos Simpel Side får udleveret en manual for benyttelse af administrationssystemet. Det er dog meget simpelt, og de fleste vil derfor hurtigt finde ud af, hvordan det bruges.

Prøv selv ad, hvordan CMS - administrationsområdet fungerer under den enkelte webløsning eller netbutik


Hvorfor vente? Kom igang nu og

opret hjemmeside

eller se referencer.